Mark van Assema projectmanagerOver Mark van Assema

Inhuren van zelfstandige professionals gaat over mensen, daarom iets persoonlijks over mij. Ik ben Mark van Assema, 40 jaar oud, getrouwd en heb 3 jongens van 11, 8 en 5. Ik woon in Haarlem en speel volleybal en tennis

In februari 2015 heb ik samen met Sjors Heijnen freelink gelanceerd. freelinkFreelink is een startup dat een online platform biedt om via je eigen collega's de beste freelancers te vinden. Een oplossing zowel voor freelancers als opdrachtgevers. Ons freelink avontuur is ondertussen gestrand. De doelen die ik met freelink nastreefde zijn nog steeds mijn doelen in mijn nieuwe werkzaamheden.

Ik ben in 1998 aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd in bedrijfskunde. Hierna ben ik van IT consultant naar projectmanager gegroeid op het terrein van CRM. Bij AEGON ben ik na een aantal projecten in de financiële hoek, doorgegroeid naar een leidinggevende positie binnen de HR desk en het door mij opgezette Inhuurloket. 

Daarnaast is Mark van Assema fan van kunstenaar/striptekenaar Joost Swarte en blog hier ook over. 

Zelfportret Joost Swarte

Ik bewonder zijn veelzijdigheid en ‘klare lijn’, geen fratsen maar duidelijkheid. Naast het tekenen van strips ontwerpt Swarte ook meubels, interieurs, glas in lood ramen en zelfs hele gebouwen.

Mijn "Kernkwaliteiten"

  • Analytisch: voor iedere nieuwe uitdaging zoek ik direct een aantal opties
  • Teamplayer: ik bouw een team door een heldere visie, concrete plannen en goed samenwerken
  • Resultaatgericht: het doel heiligt de middelen. Ik zal de middelen vinden om het doel te bereiken; of het nu gaat over budget, commitment kweken, politiek spel, tooling, polderen of timing.

Aandachtspunten heb ik ook

  • Ik kan wat kort door de bocht zijn
  • Ik zou meer invloed kunnen uitoefenen door mensen meer te betrekken

Wat kreten die goed bij mij passen

  • praatje, plaatje, daadje
  • eerlijk duurt het langst
  • "niet lullen, maar poetsen"

CV

Mijn CV vind je hier op LinkedIn of in pdf.

MBTI, Meyers Briggs Type Indicator (meer) 

Mark is een ENTP: Extravert, iNtuitief/aNalytisch, meer logica/Thinking dan gevoel en objectief/Perceiving.

Management Drives (meer

Mark is sterk oranje, daarna ook geel en rood. Voor wie deze methodiek niet kent, dat wil zeggen dat ik sterk resultaatgericht ben en hierbij geel en rood toevoeg, een heldere visie en daadkracht. Hier mijn hele rapport in kleuren.

Pas ik bij jou?

Als jij werkt in een middelgrote tot grote private onderneming in de Telecom, IT, Bank of Verzekeringen, Industrie of Techniek en op zoek bent naar iemand met bovenstaand profiel dan zouden wij een match kunnen zijn.

Werk je in de zorg, de bouwnijverheid, kunst en cultuur of in de juridische dienstverlening, dan kan het zijn dat wij minder goed bij elkaar passen.