Waarom zou je MarUitzicht vanuit de Haarlemse Toneelschuurk inhuren?

Ik ben een zelfstandig ondernemer, dus bij mij geen mooie praatjes of brochures over 'onze' diensten. Bel gewoon voor een kennismakingsgesprek (06 2129 6636).

Je kunt bij mij terecht voor al je vraagstukken met betrekking tot inhuur van de flexibele schil en de integratie hiervan met HR voor vaste medewerkers. Vervolgens ben ik weliswaar een generalist, maar ook realistisch.

Ik weet wel het een en ander van inkopen, maar als je een inkoper nodig hebt, dan moeten we die erbij halen. Uit mijn netwerk, maar liever nog een collega van jou of iemand uit jouw netwerk. Daar heb jij meer vertrouwen in dan iemand die alleen ik ken.

Voordelen van een HR aanpak voor flex

  • Kostenbesparingen. Wanneer de inhuur van flex nog decentraal plaatsvindt zijn er aanzienlijke besparingen te realiseren door slimmer inkopen
  • Door grotere binding van de flexwerkers met de organisatie daalt het verloopcijfer, bespaar je op de inwerk- en opleidingkosten en profiteer je langer van de ingewerkte flexwerkers (kwaliteit).
  • Het past binnen de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doelstellingen van je organisatie en sluit aan op de huidige wens van de overheid om flexibiliteit en zekerheid voor flexwerkers beter te regelen.

Met welke vraagstukken kan ik je dan helpen:

Integratie vast-flex bij HR

  • Processen aansluiten, zoals recruitment, administratie en onboarding
  • Systemen hergebruiken indien mogelijk
  • Communicatie naar flex gelijk trekken met vaste medewerkers

Projectmanagement

  • Project uitvoeren, van tender tot change management, volgens pragmatische, liefst Agile, aanpak, inclusief de IT systemen
  • Constructief samenwerken tussen interne partijen en met eventuele leveranciers
  • Aanvoelen wanneer het project moet versnellen / iets rustiger aan kan doen, omdat je niet steeds in de hoogste versnelling kunt zitten

Waarom Mark en niet iemand anders?

Naast natuurlijk mijn ervaring, in project management en het inhuur landschap, kan ik mijn stijl aanpassen om het benodigde politieke speelveld in jouw organisatie te 'bespelen'. Daarnaast staat bovenaan mijn lijstje met aandachtspunten altijd de betrokkenheid van de inhurende managers. Je kunt een heel mooi verhaal bedenken en zelfs implementeren, maar als 'men' het niet wil gebruiken, krijg je hooguit een suboptimale oplossing.